Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Το σετ σαλονιού "Malibu" περιλαμβάνει έναν διθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες και τραπεζάκι με γυάλινη επιφάνεια ασφαλείας 5εκ., όλα με μεταλλικό σκελετό κι επένδυση twin wicker σε χρώμα γκρι. Ο καναπές και οι πολυθρόνες διαθέτουν μαξιλάρια καθίσματος πάχους 5εκ. Αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για τον εξωτερικό χώρο, καθώς διακρίνονται για την αντοχή και την κομψότητά τους. 

Διαστάσεις

Διαστάσεις καναπέ: 117x67x79εκ.

Διαστάσεις πολυθρόνας: 66x67x79εκ.

Διαστάσεις τραπεζιού: 88x48x37εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

01.02.0837

Σετ σαλονιού κήπου και βεράντας σχ. "Malibu" με καναπέ, 2 πολυθρόνες και τραπεζάκι με επένδυση twin wicker σε χρώμα γκρι. 

Δείτε επίσης