Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Βιβλιοθήκη σχέδιο "BUKI", από μελαμίνη σε χρώμα sonoma, με 4 ράφια αποθήκευσης, από την εταιρεία Fylliana. Πρόκειται για μια κομψή και πρακτική επιλογή για το γραφείο, το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο! Η συγκεκριμένη απόχρωση του επίπλου επιτρέπει το συνδυασμό του με μια πληθώρα άλλων χρωμάτων, διευκολύνοντας έτσι την ενσωμάτωσή της στην υφιστάμενη διακόσμηση.

Διαστάσεις: 57x24.5x142 εκ.
Χρώμα: Sonoma

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

11005312

Βιβλιοθήκη 4Ρ Buki Sonoma 57x24.5x142 εκ. FYLLIANA 11005312

Δείτε επίσης