Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Γραφείο εργασίας σε χρώμα sonoma και λευκό high gloss, με βιβλιοθήκη και ράφια αποθήκευσης. Ο συνδυασμός του γραφείου με τη βιβλιοθήκη σε ένα έπιπλο αποτελεί μια πρακτική κι εύκολη λύση εξοικονόμησης χώρου, δίχως να υστερεί σε τίποτα από άποψης αισθητικής και ποιότητας στην κατασκευή. 

Διαστάσεις: 105x56x170εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0364

Γραφείο εργασίας με βιβλιοθήκη, σε συνδυασμό χρωμάτων sonoma και λευκό high gloss, από τη Homeplus, διαστ. 105x56x170εκ.

Δείτε επίσης